Events

Sportevent met Ruben Van Gucht: vrijdag 20 april

De voorbije jaren reisde Ruben Van Gucht als gedreven sportjournalist door Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Vorig jaar verbleef hij vier weken in Rio voor de Olympische Spelen, en ook bij het EK en WK voetbal was hij aanwezig. Voor zijn persoonlijke passie ultralopen trok hij dan weer naar de Franse Alpen. Al die sportieve ontmoetingen en binnen- en buitenlandse ervaringen bundelde Ruben in een anekdotisch boek, Sportman.


 

Op 20 april neemt hij je mee op wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, en vertelt hij de verhalen die zich de voorbije tien jaar in zijn carrière en zijn leven hebben afgespeeld. De verhalen van de sportjournalist, maar evengoed die van de sporter Ruben Van Gucht. (De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet …)


Verloop van de avond

18u Welkom aperitief
19u Voorstelling Ruben Van Gucht met muzikale omlijsting
21u Exclusief interview met de piloten van WCB racing team
• Mario Timmers (Woutim)
• Jimmy De Breucker (Carro-Bel) 
• Tom Boonen (Boonen)

* Uren onder voorbehoud.

U kan aanwezig zijn op dit unieke event.
Let wel: Gelimiteerde plaatsen!!


Kostprijs: €45 per persoon
verzorgde hapjes en dranken (wijn, bier, frisdrank tot 23u) inbegrepen

Inschrijven kan enkel via mail op isabelle@vlaemynck.beNa onze bevestiging van beschikbaarheid, wordt u een mail gestuurd met betalingsformaliteiten. Pas na overschrijving wordt uw inschrijving definitief.