Bedrijven

Verisure

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Elke dertig seconden wordt er ergens ter wereld een Verisure systeem geïnstalleerd. Ons huisalarm is het meest geïnstalleerde in België. Dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service behoren onze klanten tot de meest tevreden in de sector.

Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij onze klanten een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het geconnecteerde slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewakingsagent en een professionele installatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Securitas Direct werd in 1988 opgericht als een onderdeel van het bedrijf Securitas in Zweden. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. De focus heeft altijd gelegen op de ontwikkeling van beveiligingsproducten en -diensten voor woningen en bedrijven. Verisure is de merknaam van ons huidig productaanbod. Met meer dan 1,8 miljoen klanten en 7.000 medewerkers wereldwijd zijn wij de nummer één in Europa. Onze sterkste groeimarkt is Zuid-Amerika.