Bedrijven

Ardooise rijschool

Onze rijschool werd opgericht in 1966 wanneer de wetgever de rij-opleiding aan rijscholen toevertrouwde door Gerard Pauwels. Door de jaren heen groeiden we (Myriam Pauwels en Francis Deklerck) mee met de markt en profileerden ons als integer en  professioneel.

Onze sterke troeven zijn:

  • Myriam, houder van brevet I, werkte verschillende jaren mee als instructeur wat impliceert dat ze van alles op de hoogte is en van het ministerie de licentie kreeg om een rijschool te leiden. Hierdoor kunnen we al uw vragen en twijfels beantwoorden.
  • Onze instructeurs behoren tot de top, ze zijn bekwaam en gemotiveerd. De verplichte bijscholingen zorgen ervoor dat ze van alle evoluties (wat weet men nu reeds meer over het menselijk brein) tot de laatste wijzigingen in de wetgeving op de hoogte zijn.
  • Alle klanten worden respectvol behandeld door onze medewerkers

    Deze klanten zijn ofwel:

  • Jonge mensen die straks  het moordend verkeer moeten trotseren.
  • Ofwel mensen die vooruit willen in het leven, bij wie een bijkomend rijbewijs meer kansen zal bieden in hun professioneel leven. Of waarvoor die moto, waar al zolang van gedroomd wordt, nu eindelijk werkelijkheid wordt.

Hoe dan ook: tijdens de lessen houdt de instructeur steeds in zijn achterhoofd: wat zou ik doen als dit nu mijn kind was? Hij moet zorg dragen voor het meest dierbare dat een ouder ooit bezit: zijn kind. Liefdevolle ouders vertrouwen de rijopleiding van hun kind toe aan de rijschool, aan ons om dit vertrouwen niet te schaden.

De instructeurs halen hun motivatie uit verschillende aspecten:

  • Eens een leerling aan hem gekoppeld, mag hij die houden. Hij kan dus genieten van de vooruitgang, hij kan terugblikken op een succesvol afgelegde weg. Klikt het niet, dan wordt geprobeerd of het bij een andere instructeur wel lukt. Al onze instructeurs kunnen hiermee leven en briefen hun collega, zonder rancune ten opzichte van de klant, nauwgezet over het afgelegde parcours met de problemen die zich voordeden.
  • Hij begeleidt ook zijn vertrouweling zelf op het examen, wat maakt dat hij zicht heeft op wat er gebeurt tijdens dit stressvol moment. De trots van die jonge mens, de dankbaarheid van de ouders zijn de mooiste beloning voor de instructeur. Dat schenkt hem de zo nodige “ arbeidsvreugde”

Deze individuele aanpak, kenmerkend voor onze rijschool, zorgt er ook voor dat we trots mogen zijn op een hoog slagingspercentage, al streven we er nog dagelijks naar om dit percentage nog omhoog te krijgen.

Dit maakt dat we ons werk nog altijd zeer zeer graag doen.    


Bezoek onze website