Bedrijven

Ardooise rijschool

In de ruïnes van het verleden liggen de parels van morgen....

Na in 1966 te zijn opgericht, zou het nog tot begin 2019 duren vooraleer de Ardooise Autorijschool - binnen een totaal nieuwe, jonge, toekomstgerichte organisatie met een duidelijke missie en visie - zou floreren en zich ontplooien tot een professionele autorijschool.

Onze sterke troeven zijn:

Onze medewerkers/instructeurs behoren tot de top, ze zijn bekwaam en gemotiveerd. De verplichte bijscholingen zorgen ervoor dat ze van alle evoluties tot de laatste wijzigingen in de wetgeving op de hoogte zijn.

Alle klanten worden respectvol behandeld door onze medewerkers.

Deze klanten zijn ofwel:

  • Jonge volwassenen die straks  hun 'vrijheid' willen tegemoet rijden.
  • Ofwel personen die vooruit willen in het leven, bij wie een bijkomend rijbewijs meer kansen zal bieden in hun professioneel leven. Of waarvoor die motor, waar men reeds lang van droomde, nu eindelijk werkelijkheid wordt.

Hoe dan ook: tijdens de lessen houdt de instructeur steeds in zijn achterhoofd: wat zou ik doen als dit nu mijn kind was? Hij moet zorg dragen voor het meest dierbare dat een ouder ooit bezit: zijn kind. Liefdevolle ouders vertrouwen de rijopleiding van hun kind toe aan de rijschool, aan ons om dit vertrouwen niet te schaden.

De instructeurs halen hun motivatie uit verschillende aspecten:

  • Eens een leerling aan hem gekoppeld, mag hij die verder begeleiden. Hij kan dus genieten van de vooruitgang, hij kan terugblikken op een succesvol afgelegde weg. Klikt het niet, dan wordt vooralsnog geprobeerd of het bij een andere instructeur wel lukt. Al onze instructeurs kunnen hiermee leven en briefen hun collega, zonder rancune ten opzichte van de klant, nauwgezet over het afgelegde parcours met de problemen die zich voordeden.
  • Hij begeleidt ook zijn vertrouweling zelf op het examen, wat maakt dat hij zicht heeft op wat er gebeurt tijdens dit stressvol moment. De trots van die jonge bestuurder, de dankbaarheid van de ouders vormen de mooiste beloning voor de instructeur. Dat schenkt hem de zo nodige “ arbeidsvreugde”

Deze individuele aanpak, kenmerkend voor de Ardooise Autorijschool, zorgt er ook voor dat alle medewerkers/instructeurs trots mogen zijn op een hoog slagingspercentage, al streven we er nog dagelijks naar om dit percentage te verbeteren.

Bezoek onze website