Voorstelling - Vlaemynck Business Center

VOORSTELLING

Een bedrijvencentrum of een full service kantoor biedt een complete oplossing voor een éénmansbedrijf, starter of grotere ondernemingen.

De kantoren zijn volledig ingericht of met de optie om uw eigen meubilair te gebruiken. Tevens krijgt u toegang tot een breed scala aan gedeelde faciliteiten zoals gemeenschappelijke vergaderzalen, kopie- en faxmachines, internet en firewalls, catering, onderhoud,... alsmede ervaren administratieve ondersteuning.VBC stelt kantoorruimte ter beschikking voor bedrijven en biedt een full service aan:

VBC stelt kantoorruimte ter beschikking voor bedrijven en biedt een full service aan:

VBC staat in de eerste plaats voor een bedrijvencentrum dat een complete kantooroplossing biedt voor elke onderneming. De kruisbestuiving tussen alle ondernemingen zorgt ervoor dat er constant nieuwe ideeën worden uitgewerkt.

verwarming •  vergaderruimte  •  airconditioning • schoonmaak
internetaansluiting  •   beveiliging  •  telefooncentrale • verzekering
verlichting •   toegang tot keuken  •  onderhoud • sanitaire voorzieningen
receptie •  kopieermachines en printers  •  postbedeling  •...

Vraag vrijblijvend meer informatie (klik hier)

Ook externe firma's kunnen gebruik maken van de accommodatie van VBC. De vergaderzalen zijn ideaal om te brainstormen of voorstellingen te geven. De centrale ligging is meer dan een pluspunt. Hier zijn alle faciliteiten voorhanden om te netwerken, personeelsfeesten en events te organiseren. Momenteel hebben wij nog ruimte ter beschikking. Oppervlaktes mogelijk vanaf 25m². Steeds welkom voor een rondleiding doorheen het VBC.


U heeft nood  aan een professionele locatie  om uw zakenrelatie te ontmoeten?

U heeft nood aan een professionele locatie om uw zakenrelatie te ontmoeten?

Het Vlaemynck Business Center beschikt over negen vergaderzalen die individueel ter beschikking kunnen worden gesteld aan derden. De vergaderzalen zijn allemaal voorzien van wifi, sommige hebben een tv- of projectiescherm. Koffie en water zijn inbegrepen in de prijs. Bovendien kan u gebruik maken van verschillende cateringformules (ontbijt-lunch) en kan u over de middag terecht in ons Inofec Kaffee voor een dagverse lunch.

Bekijk hier ons aanbod! (klik hier)

Voordelen!

Geen startkosten: De eigenaar van het kantoorpand heeft al de benodigde investeringen gedaan waaronder in IT en telefoonsystemen, vergaderruimtes, kopieerapparaten en receptieomgeving.

Huur op uw voorwaarden: De huur is gewoonlijk erg flexibel en aangepast aan uw wensen en behoeften.

Lage maandelijkse overhead: Full service kantoor geven u een lage overhead, die met grote waarschijnlijkheid in het budget kan worden opgenomen. De huur omvat vrijwel alle onkosten die komen kijken bij een kantoor. Dit betekent dat er geen onverwachte uitgaven zullen zijn, zoals reparaties aan kopieertoestellen of renovaties.

Flexibele kantoordimensies: Serviced kantoren zijn ontworpen om uw onderneming te kunnen laten groeien zonder te moeten verhuizen of op zoek te moeten naar een grotere omgeving. Dit betekent dat u kan starten met bv. een éénmansbedrijf en kunt groeien.
Op de lange duur geeft u dit een lagere overhead en bespaart u alle verhuiskosten.

Kruisbestuiving: De verschillende bedrijven die deel uitmaken van het bedrijvencentrum zijn ook een meerwaarde voor elkaar. De aanwezigheid en het bezoek van de klanten aan de bedrijven tillen de naambekendheid van uw bedrijf op een hoger niveau.