Events

Storms' Harbour Classic Rally 2021

NIETS ZO MAGISCH ALS EVOLUTIE

Zelfs een messcherp topevenement als de Storms’ Harbour Classic Rally blijkt niet opgewassen tegen de impact van een virus. Snelheid is sowieso nooit een prioriteit in een rally als deze, dus een wedstrijd tegen de limiet én tegen beter weten in is geen optie.

We houden liever het hoofd koel en de vele ideeën die al op tafel liggen warm, en plannen de 4e editie van Storms’ Harbour Classic Rally meteen op 21 augustus 2021.Het stemt ons – en wellicht u ook – een heel klein beetje triest dat we wat langer geduld moeten hebben. Anderzijds: net zoals tijdens de eerste drie topedities dromen we ook nu weer van een fantastische dag in de beste omstandigheden. Een dag die begint met een gezamenlijk ontbijt in Vlaemynck Business Center, met toeschouwers, met het van dichtbij bewonderen van elkaars blinkende bolides. We zien een rally die zichzelf door het Vlaamse landschap kronkelt, vol teamgeest en aangename babbels op de exclusieve stopplaatsen onderweg. We zien piloten die gesprekken voeren en genieten, een heerlijke lunch, schitterend weer en een koffiestop waar maanden later nog over gebabbeld wordt. We willen een aankomst waarbij we verwelkomd worden door rijen nieuwsgierige toeschouwers en als afsluiter een fenomenaal feest.

Sponsors verdienen aandacht. Piloten rekenen terecht op een onvergetelijke dag. Wagens willen rijden. Kijkers moeten iets zien. Onze dromen, wat we willen en hoe we het zien, de actualiteit steekt er heel even een stokje voor. Uitstel is evenwel geen afstel. tegendeel! Onze plannen rijpen wat langer. De voorbereiding krijgt een beetje finetuning. We laten de verrassingen die we al voorzagen een jaartje groeien en creëren er nog een paar bij.

We maken van de 4e editie geen lightversie. Een beetje Storms’ Harbour Classic Rally bestaat niet. Onze 4e editie wordt een topevenement! Schrijf 21 augustus 2021 alvast in uw agenda. Het wordt een dag die onmogelijk zomaar voorbij kan gaan.

#SHCR2021

DREAM. DRIVE. LIV