Thielt Classic Rally 2023 - Vlaemynck Business Center
Events

Thielt Classic Rally 2023

WE PREDIKEN HET INMIDDELS AL 5 JAREN EN DIT JAAR NOG MEER DAN VOORHEEN.

Voor de 6e editie nemen we die evolutie namelijk heel serieus… Naast een nieuwe route met nieuwe stops, pakken we in 2023 vooral uit met onze nieuwe naam én nieuw logo! 

Met een knipoog naar het verleden passen we ons logo aan met de Halletoren van Tielt als hét symbool van de Thielt Classic Rally… Een statig én vooral herkenbaar element op dezelfde manier verwerkt in het logo als vroeger. De titel van het event wordt de Thielt Classic Rally, waarbij Thielt op de classic manier geschreven wordt; de oorspronkelijke naam van onze thuisstad.

We gaan op hetzelfde elan verder… op zoek naar onbereden paden in een lus rond Tielt met onderweg originele stops en leuke verwennerijen… We gaan de uitdaging maar al te graag aan om onze deelnemers ook dit jaar opnieuw te verrassen…

Mooie herinneringen zijn er om te maken…! The best is yet to come!

Deelnemen aan de 6e editie? klik hier.


Tot op vandaag zorgen de iconische wagens van legendarische autorenstallen voor fantastische herinneringen en tot de verbeelding sprekende belevenissen. De Storms Classic Rally voerde meer dan honderd autoliefhebbers voor de vijfde keer mee door de Vlaanders en bekoort iedereen die van auto’s houdt. Schitterende belevenissen worden opnieuw prachtige herinneringen.

Bekijk de foto's en andere media: klik hier