Doel - Vlaemynck Business Center
Inofec Kaffee

Doel

Het kloppend (netwerk)hart van het VBC!

‘De plaats om te netwerken, formele en informele gesprekken te voeren en te genieten van een lekkere lunch, is het Inofec Kaffee. Het is een permanente ontmoetingsplaats, die in restaurantmodus plaats biedt aan 70 bezoekers, terwijl in vergadermodus circa 100 mensen op de comfortable stoelen kunnen plaatsnemen."

Netwerken is niet meer weg te denken uit het moderne zakendoen. Zien en gezien worden, aanwezig zijn, businesskaartjes uitwisselen, informeel samen met andere mensen uit de zakenwereld een glas drinken en een babbeltje slaan...

VBC is een ideale kweekvijver om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande zakenrelaties goed te onderhouden. Voor het bedrijf Inofec biedt dit een enorme meerwaarde. Het bevindt zich op amper een kwartiertje van de showroom in Waregem zodat de huidige en toekomstige klanten in een aangename sfeer verwelkomd kunnen worden. En als specialist in kantoorinrichting zorgt Inofec voor het modernste, hedendaagse design meubilair: bureaumeubilair, kasten, bureelstoelen, vergaderruimtes met aangepaste tafels en vergaderstoelen, wachtruimte- en receptiemeubilair en het trendy horecameubilair.